Čebelnjak

PRIREDITVE V NARAVNIH PARKIH

Dogodki in prireditve z občutkom za pristno, lokalno, kvalitetno… nas bogatijo! Postanite del navdihujočih doživetij in prijetnega druženja, pridružite se nam ob praznovanjih. Vrednost narave je neizmerna in z njo povezana dediščina brezčasna. Spoznajmo in poudarjajmo vrednost bivanja v sožitju z naravo, posredujmo naše vrednote prijateljem in zanamcem. Naj bodo doživetja ob dogodkih v naravnih parkih razkritje in navdih za polnost življenja.Z jabko na kolo

Kolesarska prireditev
14. oktober 2018 ob 10.30
Trg v Podsredi

Kozjanski park in KS-Orans vabita na prireditev »Z JABKO NA KOLO«

V nedeljo, 14.10.2018, bo potekalo DRUŽABNO KOLESARJENJE za vse navdušene kolesarje. Zbor kolesarjev bo ob 10.30 uri NA TRGU v Podsredi.

OPIS TRASE:
Proga ima na začetku zahtevnejši vzpon, ki ga otežuje mehak makadam in v primeru dežja razmočen teren, vendar ob pravilni razporeditvi moči, ga je moč prevoziti. Trasa je speljana skoraj v celoti po stranskih poteh in je dolga 14 km. Na koncu trase sledi makadamski spust, zato je obvezno imeti gorsko ali treking kolo ter kolesarsko čelado. Proga nas pelje po čudoviti neokrnjeni naravi.

OBVEZNA OPREMA:
Kolesarska čelada in spremstvo staršev sta obvezna za otroke do 14. leta, kolesarska čelada je priporočljiva tudi za vse ostale kolesarje, tehnično brezhibno kolo (primerno za makadam).

Družabno kolesarjenje bo potekalo v t.i. zaprti vožnji in bo hitrost prilagojena najpočasnejšemu v skupini. Za usmerjanje in spremstvo bo skrbela kolesarska sekcija ORANS, zato bo potrebno upoštevati njihova navodila!

Kolesarjenje poteka na lastno odgovornost!

INFORMACIJE: Gašper Rainer: 041 968 106

Preberite več...