V nedeljo, 25. septembra 2022, ob 11:00 na dvorišču OŠ Puconci
Dödoli so pristna prekmurska jed iz kuhanega krompirja in pšenične moke z različnimi zabelami oz. polivkami. Ponekod jih omenujejo oženjeni žganci, bela polenta ali beli krompirjevi žganci. Kuharji amaterji jih pripravljajo v kotličkih (katere zagotovi organizator), na odprtem ognju. Dödole bo ocenila strokovna komisija. Vsi tekmovalci boste bogato nagrajeni.
Zbiranje razstavnih eksponatov za KULINARIČNO RAZSTAVO ZA ZLATO KIJANCO (kuhalnico) bo od 8. do 10. ure.
Kulinarično razsravo prav tako oceni strokovna komisija.
Vsi razstavljavci boste bogato nagrajeni.
PROGRAM PRIREDITVE
Prijave in dodatne informacije:
Jedi bodo pripravljene iz naravnih domačih živil.
VABIMO VAS, DA ZBERETE POGUM IN SE PREDSTAVITE STROKOVNI KOMISIJI, KAKOR TUDI NAŠIM OBISKOVALCEM.
Kulturno-turistično društvo Puconci
Puconci 80, 9201 Puconci
Vesna Maučec / 031 871 355
[email protected]
Več informacij najdete v letaku.
Vabljeni!
Dodolijada_letak_2022 (2 MB)
DÖDOLIJADA - PRAVILNIK 2022 (146 KB)
DÖDOLIJADA - PRIJAVNICA 2022 (138 KB)
KULINARIČNA - PRAVILA 2022 (148 KB)
KULINARIČNA - PRIJAVNICA 2022 (144 KB)
Dodolijada_Biciklijada_letak_2022 (3 MB)