SLO  |  ENG
Sledite nam na Facebooku

PRIREDITVE V NARAVNIH PARKIH

Tradicionalno pustno rajanje na prostem

18. februar 2023 od 13.00 naprej
Prireditveni prostor v središču Moravskih Toplic

Organizator: TIC Moravske Toplice

Pustni čas po starodavni šegi izvira iz rimskih časov in velja za najbolj norčavo obdobje v letu morda prav zaradi tega, ker nam je na ta dan dovoljeno biti kdorkoli. Tudi vas kdaj zamika, da bi bili nekdo drug – samo za en dan?! Če je odgovor pritrdilen, potem vabljeni med nas. Našemimo se in skupaj privabimo pomlad v naš kraj ...

Z namenom, da bi – kot pravi izročilo –  s plesom, zabavo in smehom pregnali zimo in prinesli dobro letino, TIC Moravske Toplice prireja razigrano in nagajivo pustno dogajanje za vse generacije.

Zabavno pustno vzdušje bodo dogodku dodali in ga soustvarjali:

  • pustna zabava z DJ-jem in ekipo TIC Moravske Toplice,
  • Družinsko gledališče Kolenc s predstavo Vesele čarovniške coprnije in vragolije s čarovnikom Lavrencijem in čarovnico Ankulo,
  • zanimivi lokalni ponudniki s sladkimi (a tudi mastnimi) pustnimi dobrotami in napitki na stojnicah… in še kdo…

Ne pozabite, da edinstvene in najbolj atraktivne bodisi skupinske bodisi posamične pustne maske organizator s podporo Občine Moravske Toplice vsako leto nagradi z vrednostnimi boni ali praktičnimi nagradami.

Zato vas nagovarjamo, da razmislite o vašem letošnjem pustnem kostumu. Naj vas pri snovanju le-tega vodi domiselnost, dajte duška svojemu neskončnemu navdihu in z vajeti spustite svojo domišljijo. Droben namig: črpajte zamisli iz stvari, ki vas navdihujejo že iz otroštva.

Dobrodošli na našem letošnjem pustovanju v Moravskih Toplicah.

na vrh strani