SLO  |  ENG
Sledite nam na Facebooku

PRIREDITVE V NARAVNIH PARKIH

Izlet ob Svetovnem dnevu mokrišč

Izlet
3. februar 2018 ob 9.00
Pri gostišču Kolišče, Lipe 1, v Lipah

Ob Svetovnem dnevu mokrišč vas vabimo na odkrivanje skrivnostnih barjanskih tal in voda, ki vam jih bomo na delu Poti ob reki Iški – Okljuk in na Poti barjanska okna predstavili zaposleni krajinskega parka Ljubljansko barje.

Kdaj: V soboto, 3. februarja 2018, ob 9. uri.

Izhodišče: Pri gostišču Kolišče, Lipe 1, v Lipah. Do izhodišča se lahko pripeljete tudi z avtobusom mestnega prometa št. 19B.

Potek poti: Pot je dolga 5 km in bomo zanjo porabili 3-4 ure. Sprehodili se bomo od gostišča Kolišče po delu Poti ob reki Iški – Okljuk, ki poteka ob reki Iški, in se nato podali na Pot barjanska okna, kjer si bomo ogledali eno izmed zanimivosti Ljubljanskega barja – barjanska okna. Vračali se bomo po isti poti.
Izlet bo potekal po makadamski cesti. Priporočamo, da se vremenskim razmeram primerno obujete in oblečete. V primeru izredno slabih vremenskih razmer (močan dež, ...) izlet odpade.

Prijave in informacije: Prijave zbiramo do zapolnitve praznih mest do petka, 2. februarja 2018, do 12. ure na e-naslovu: [email protected] ali tel. št. 08 2052 350, kjer lahko dobite tudi dodatne informacije o izletu.

Udeležba je brezplačna.

Preberite več...

na vrh strani