Čebelnjak

PRIREDITVE V NARAVNIH PARKIH

Dogodki in prireditve z občutkom za pristno, lokalno, kvalitetno… nas bogatijo! Postanite del navdihujočih doživetij in prijetnega druženja, pridružite se nam ob praznovanjih. Vrednost narave je neizmerna in z njo povezana dediščina brezčasna. Spoznajmo in poudarjajmo vrednost bivanja v sožitju z naravo, posredujmo naše vrednote prijateljem in zanamcem. Naj bodo doživetja ob dogodkih v naravnih parkih razkritje in navdih za polnost življenja.Naravni parki se predstavijo na sejmu Narava - zdravje

Predstavitev parka na sejmu
12. - 15. oktober od 9.00 do 19.00
Gospodarsko razstavišče v Ljubljani

Narodni, regijski in krajinski parki, povezani v skupnost, vas vabimo, da nas obiščete na sejmu Narava – zdravje, kjer vas bomo seznanili z naravnimi lepotami zavarovanih območjih, dogodki in prireditvami, ki se odvijajo na zelenih območjih Slovenije. Za obiskovalce smo pripravili spoznavni kviz z lepimi nagradami, med katerimi je tudi priročnik Barjanski mozaik. Skupaj z nami se podajte na pot spoznavanja neokrnjene narave!

Kje: Gospodarsko razstavišče v Ljubljani, Steklena dvorana

Kdaj: 12. – 15. 10. 2017 med 9. in 19. uro

Kaj: Vsak dan se predstavijo 4 zavarovana območja.

KRAJINSKI PARK LJUBLJANSKO BARJE bomo predstavili v petek, 13. 10. 2017, ko boste lahko kupili tudi priročnik Barjanski mozaik, v katerem je opisanih več kot 100 različnih živalskih in rastlinskih vrst.

Prisrčno vabljeni!

Preberite več...