Čebelnjak

PRIREDITVE V NARAVNIH PARKIH

Dogodki in prireditve z občutkom za pristno, lokalno, kvalitetno… nas bogatijo! Postanite del navdihujočih doživetij in prijetnega druženja, pridružite se nam ob praznovanjih. Vrednost narave je neizmerna in z njo povezana dediščina brezčasna. Spoznajmo in poudarjajmo vrednost bivanja v sožitju z naravo, posredujmo naše vrednote prijateljem in zanamcem. Naj bodo doživetja ob dogodkih v naravnih parkih razkritje in navdih za polnost življenja.Šola digitalnega marketinga

Štiri brezplačne delavnice
8. - 29. marec od 9.00 do 12.00
Savinjska cesta 2, Nazarje

Pred vami so štiri praktične in popolnoma BREZPLAČNE delavnice, na katerih boste dobili vpogled v, kaj to digitalni marketing je, kakšne prednosti vam prinaša in skupaj s predavateljico Anjo Naraločnik, ustvarili svojo marketinško zgodbo.

1. delavnica "Marketinška strategija" dne, 8. 3. 2018 do 9:00-12:00 
Uvod v digitalne trende, optimizacijo in izdelava strategije, ki je ključna za razlikovanje uspešnih podjetij od neuspešnih. Izvedeli boste tudi za orodja, ki optimizirajo vaše delo.

2. delavnica "Instagram, Youtube, Linkedin in Facebook" dne, 15. 3. 2018 od 9:00-12:00 
Predstavitev osnov socialnih omrežij, poglobljena predstavitev poslovne strani na Facebooku, primeri dobrih objav, vzpostavitev poslovnega računa Business manager.

3. delavnica "Facebook oglaševanje" dne, 22. 3. 2018 od 9:00-12:00 
Predstavitev programa Canva, oblikovanje objave, predstavitev Business manager računa, spoznavanje orodja za ciljano oglaševanje, oblike oglaševanj, izdelava oglaševalske kampanje.

3. delavnica "Mailchimp, GDPR" dne 29. 3. 2018 od 9:00-12:00
Predstavitev programa za izdelavo email kampanj "Mailchimp", vpis v program, izdelava email kampanje in informacije o novi uredbi o varstvu osebnih podatkov, GDPR.

Šola digitalnega marketinga je namenjena tistim, ki se s področjem marketinga še niste srečali/ ste na začetku ali pa na področju že delujete in bi obnovili svoje znanje. Ker so delavnice praktične, je število mest omejeno. Da ne izgubite svojega mesta, se prijavite na email: [email protected] ali preko telefonske številke 03 839 47 53.

Rok za prijavo: ponedeljek 5. 3. 2018

Preberite več...