PRIREDITVE V NARAVNIH PARKIH

Delavnica: Učim se in rastem s konji

Druženje s kamarškimi kobilami
21. maj 2017 od 10.00 do 12.00
Center za obiskovalce NR Škocjanski zatok, Sermin 50, Koper

Kobile Smo umirjene in tihe, vendar s telesom želimo povedati marsikaj, foto: Tina KocjančičKamarške kobile si želimo vzpostaviti tudi drugačen stik z otroci in odraslimi, kot pri hitrih srečanjih med sprehodi v Škocjanskem zatoku. Smo umirjene in tihe, vendar s telesom želimo povedati marsikaj – npr. ušesa so naša pomembna antena počutja. Ne potrebujemo vlečenja z vrvjo, da vam sledimo. Ne potrebujemo glasnega nagovarjanja, da se ustavimo ali gremo hitreje. Pri druženjih na delavnicah »Učim se in rastem s konji.« vam bomo s pomočjo Irene in Daše pokazale kako nas in sebe razumeti. Seveda se bomo družili tudi na naših hrbtih :).

V sklopu štirih 2-urnih delavnic bodo otroci spoznali konjsko govorico, naučili se sporazumevati s konjem kot njihovim prijateljem in vzpostaviti pristen stik ob njem in na njem, začutiti se kot skupina, kot posameznik in kot konj. Delali bomo v skupini od 4 do 8 otrok; starostne skupine 6-10 let, 11-14 let, srednješolci in odrasli. Najraje z isto skupino skozi vse štiri delavnice, po želji lahko nadaljujemo in nadgrajujemo.

Delavnica je primerna za otroke starosti več kot šest (6) let. Prisotnost staršev med delavnico je obvezna.
Število otrok, ki se lahko udeleži posamezne delavnice je omejeno na osem (8).

Cena delavnice (trajanje 2 uri) je 15,00 eur (z vključenim 22 % DDV) na udeleženca, v primeru nakupa treh ali več obiskov hkrati vam priznamo 20% popust. Ob vsaki delavnici prejmete brezplačen baby cappuccino.

Obvezna predhodna prijava na tel. št. 05 626 03 70 ali e-naslov [email protected] oz. osebno na recepciji centra za obiskovalce NRŠZ do zasedbe prostih mest, najkasneje do četrtka (do 13. ure) pred vikendom, ko je predvidena delavnica.

Plačilo najkasneje tri dni pre rezerviranim terminom (gotovinsko na blagajni ali z nakazilom na TRR*).

Odpoved je možna do petka (do 13. ure) pred delavnico, vračilo denarja na isti način, kot je bilo izvršeno plačilo. Za odpovedi po tem roku denarja ne vračamo.

V primeru, da ni več prostih mest, vas lahko uvrstimo na čakalno vrsto in obvestimo o možnostih za udeležbo po izteku roka za odpovedi.

Ob prijavi navedite: ime in priimek, starost, kontakt (telefonska številka in e-naslov).

Rezervacija možna do zapolnitve razpoložljivih mest.

V primeru premajhnega števila prijavljenih in/ ali napovedi slabega vremena bo delavnica odpovedana, obveščeni boste najkasneje 1 dan pred predvidenim terminom. Določen bo rezervni oz. nadomestni termin.

Predvideni termini:

  • sobota, 8. april 2017, od 10.00 do 12.00
  • nedelja, 23. april 2017, od 10.00 do 12.00
  • sobota, 6. maj 2017, od 10.00 do 12.00
  • nedelja, 21. maj 2017, od 10.00 do 12.00


*Podatki za nakazilo:
Društvo za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije (DOPPS)
Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana
Nova KBM d.d., IBAN številka: SI56 0430 2000 3155 297
Pri nakazilu navedite: »Delavnica s kamarškimi kobilami« ali le »Delavnica s konji« in ime osebe, ki se bo udeležila delavnice
Potrdilo o plačilu nam pošljite na e-naslov [email protected] ali pa ga prinesite osebno na recepcijo centra za obiskovalce NRŠZ.


Preberi več ...