Ste pripravljeni doživeti Bohinj skozi kulinariko? Na edinstveni kuharski delavnici boste pod strokovnim vodstvom odkrivali tradicionalne bohinjske jedi, pripravljene iz lokalnih sestavin in prilagojene sodobnim okusom. Recepte, ki so jih domačinke skrbno ohranjale in nadgrajevale, boste z veseljem uporabili tudi v svoji vsakodnevni kuhinji.
Delavnico vodi Katica Mikelj, izkušena mojstrica gostinstva z več kot 30-letno prakso, ki znanje nesebično prenaša študentom, tečajnikom in ljubiteljem kulinarike. Ob sodelovanju s članicami Društva kmečkih žena in deklet vas bo popeljala skozi pristno kulinarično izkušnjo, kjer se tradicija prepleta z vrhunsko pripravo jedi. Njeno delo odražajo številni pozitivni odzivi udeležencev, ki ob učenju neizmerno uživajo.
Delavnica je del Mednarodnega festivala alpskega cvetja, kjer vsako leto z veseljem sprejmemo nov izziv prepletanja lokalne dediščine in sodobne kulinarike.
Podrobnosti delavnice
V ceno je vključeno:
Ne zamudite priložnosti za okusno in poučno doživetje Bohinja! Pridružite se nam in odkrijte skrivnosti avtentične bohinjske kuhinje. Vabljeni!