SLO  |  ENG
Sledite nam na Facebooku

PRIREDITVE V NARAVNIH PARKIH

Planinko, jaz sem veseljak

Poletne planinske ustvarjalnice v Slovenskem planinskem muzeju
4. julij 2020 ob 9.00
Slovenski planinski muzej, Mojstrana

Počitniški sobotni dopoldnevi bodo spet namenjeni druženju, ustvarjanju in zabavi. V Planinskem muzeju so pripravili pester program praktičnih delavnic in planinskih raziskovalnih pohodov v okolico. Delavnice so primerne za odrasle, otroke (od 7. leta, mlajši v spremstvu staršev) in družine. Za pohod je potrebna primerna planinska ali pohodniška oprema in nekaj malice. V ceno delavnice je vključen material in skromna malica. Zbirno mesto je pred Slovenskim planinskim muzejem. Podrobnejše informacije o programu lahko dobite na [email protected] ali na 08 380 67 32.

Cena posamezne delavnice je 5 EUR, za udeležbo na programu v okviru Aktivnega zelenega vikenda (15.8.) se plača vstopnino v Slovenski planinski muzej.

Organizatorji si pridružujejo pravico spremembe programa.

VABLJENI V SLOVENSKI PLANINSKI MUZEJ VSAKO SOBOTO OD 4. JULIJA DO 29. AVGUSTA 2020.

 

4. 7. 2020 ob 9.00 | Planinko, jaz sem veseljak

Ste vedeli, da ima muzej svojo maskoto? Veselega fantiča Planinka, ki ima vedno poln nahrbtnik planinskega znanja in domislic. Na delavnici boste z njim zaplesali, skuhali vesele planince in ga tudi izdelali. S Planinkom se boste sprehodili skozi nove računalniške igre na stalni razstavi.

na vrh strani