Čebelnjak

PRIREDITVE V NARAVNIH PARKIH

Dogodki in prireditve z občutkom za pristno, lokalno, kvalitetno… nas bogatijo! Postanite del navdihujočih doživetij in prijetnega druženja, pridružite se nam ob praznovanjih. Vrednost narave je neizmerna in z njo povezana dediščina brezčasna. Spoznajmo in poudarjajmo vrednost bivanja v sožitju z naravo, posredujmo naše vrednote prijateljem in zanamcem. Naj bodo doživetja ob dogodkih v naravnih parkih razkritje in navdih za polnost življenja.



Potovanje skozi goro

Predavanje članov društva DZRJ Ljubljana Špele Borko in Matica Di Batista
12. januar 2018 ob 19.00
Center TNP Bohinj, Stara Fužina 37-38

Potovanje skozi goroV sodelovanju s PD Bohinjska Bistrica, h kateremu spada tudi Alpinistični odsek PD Bohinjska Bistrica in PD Srednja vas, ki letos obeležuje svojo 40. obletnico ustanovitve, vas vabimo na predavanje o skrivnostnem podzemskem svetu naših gora. 

Člani Društva za raziskovanje jam Ljubljana že več kot pol stoletja raziskujejo visokogorski kras. Vrtoglava brezna, mogočne dvorane in divji slapovi jih vodijo v osrčje gora, proti zmuzljivemu končnemu cilju - izvirom na vznožju gora. Popeljali vas bodo v svet težavnih dostopov, večdnevnih odprav v podzemlje in razburljivih odkritij , ki jih vedno znova ženejo v temo in mraz. 

Predavala nam bosta člana društva Špela Borko in Matic Di Batista

Pridružite se nam!

Preberite več...